Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nationaldagen i Nice och attacken överrumplas.

 

(Attack på mjuka mål, som associeras med leverans på mjukt glass, och få lov överträdda spärren, ja franska polis är inte klok behöver psykologisk hjälp och i säkerhets rutiner. – Det var nationaldagen, borde vara i högsta beredskap, var i samband med attacker redan och direkt hot mot Frankrike. Logiken säger att under dessa förhållanden någon i folkmassa insamling är bevakad).

  1. . Det måste ha polis, ambulans, brandkor.
  2. Det var en plats för passage blockerad, men om du lämnar bara en plast barriär obevakad uppenbart att vi har ett problem, eller något är icke oacceptabelt.
  3. ”Denna typ av attack. en bilbarnstol dödligt vapen förökas i en folkmassa har använts i Europa hittills.
  1. Det är känt i Israel eller Mellanöstern.
  2. Chifu, säkerhet expert: "Vi är i den klassiska situationen för en typ av interna terrorister, som är fiende staden, klassiskt definieras så, och har autoradikaliserat sig troligen vid datorn, på sociala nätverk.
  3. Det var i garde av Vus, så det var under rättslig kontroll, jagades av polisen.
  4. Han träffade polisen som frågade om att han få vara där med lastbil. För att han ska hämta glass där borta.
  5. Återigen är det inte möjligt att ha passerat och det här filtret, särskilt under de omständigheterna i Frankrike. det är det tredje försöket ur säkerhetssynpunkt Frankrike visar strukturella fel redan.
  6. Dessutom anser jag att avsaknaden av en skakande stark tidigare systemet med uppsägningar, förändring av organisation, hur man ser saker, eliminera formalism, kanske andra idéer, ledde också öka risken för en sådan händelse inträffa.
  7. "Attacken i Nice kallas i säkerhetskort som" attack på mjuka mål.
  8. ”Många människor är sårbara, men bara när de som betalas för att försvara inte gör sitt jobb? analytiker sade...
  9. Tjänstemän hade register över turbulenta personer som skulle kunna radikaliseras och bli terrorister, samt tillgång till hela historien om angriparen, som talade med polisen strax före attacken, men ändå misslyckats med att förhindra massakern på nationaldagen.
  10. Endast på fredag ??meddelades att ska lösa åtgärder som kommer att lindra men inte smärtan av dem som förlorat sina barn torsdagskvällen bröder eller vänner;



Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-15 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP