Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mitt ex


Om jag var sju, skulle ha ett kalas
Du skulle ej bli bjuden, ditt jävla fucking as




Fri vers av Vissen
Läst 466 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-16 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen