Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömda tårar

Jag tror inte du vet hur ont det gör
Framförallt när jag vet hur många tjejer du rör

Jag skriker
Jag vill springa

Med dina ögon åt mig du himlar
Jag vill se dig, röra
Mina hjärtskri vill du inte höra

Så bakom solglasögonen gömmer jag mig
Där kan inga se tårarna som faller för dig




Bunden vers (Rim) av Vissen
Läst 911 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-16 01:01



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Känns som en orättvis situation! Att behöva gömma sig och sina känslor när det är den andra som gör fel!



2016-07-22

  Cem
Att man kan känna sig så ensam där bakom solglasögonen, men så läser man det här och vet att det finns någon annan också. Ovärderligt.
2016-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Vissen