Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskapens ökning

Vad är det som gör att galenskapen ökar i världen?

Varför köper människor all galenskap ?

Det verkar inte finnas några gränser för tankens vilsenhet.

Uppfinningsrikedomen ökar i takt med galenskapen.

Hur kan man förutse självmordsttacker med hjälp av fordon ?

Helt omöjligt. Och helt djävulskt uträknat.

Ett nytt exempel på den ökande galenskapen

är fenomenet Pokémon Go

där man söker figurer  utomhus

med hjälp av telefonens GPS.

Speciellt ungdomar har en tendens

att haka på alla nymodigheter,

gärna påhejade av sina lika naiva morsor.

Det saknas urskiljningsförmåga

om att kunna bedöma bra värden.

Förutom att det är en barnslig företeelse

typ leken "gömma nyckeln"

i samband med barnkalas och julgransplundring

så utgör de en potentiell riskfaktor

eftersom massor av människor samlas

och kan bli måltavlor för illgärningsmän.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-16 12:06



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Håller med Janne här, Empati saknas i Världen.
Vilket slöseri med tid, detta Pokemo´n jagande, Gå till din närmsta granne istället och hjälp till , sitt o prata och bry dig om!!
2016-07-20

    Jane S VIP
Empati är det som saknas i världen.
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP