Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tjafsa med praxis i köket, "koka soppa utan spikar" och Jag är inte häxa spekulera i fred. hur kommer det sig att i Amerika är tillåtit organisera sig i exil för att göra statskupp i ursprungliga hem länder?


Prästen Fethullah Gülen (Bekännaren) i världen.

 

Vem är Fethullah Gülen, i exil och den amerikanska konkurrenten till Erdogan, anklagad för organiserad kupp från Turkiet.

 

Det var fredag kväll. Tusentals kilometer från Istanbul, centrera av kuppen från Turkiet, i Pennsylvania, några människor stod vakt framför en lång gates och meddelade på nyfikna att ägaren inte är tillgänglig. Leta efter den på morgonen.

 

 

  • Det är inget att skriva om terroristorganisationer "som skulle ha försökt att ställa in en parallell regering, en refug turk på amerikansk mark  en gamling kombattant:"Hezmit" -duhovnic- konfessor-bekännaren” Al` ideologi. ”Gulen org. så kallad Alliance for Shared (sharia) Values. (skjuter på civila? Vi har sådana paranoida individer som tolererades och är intagna på psyke och i kloster överallt i världen och på Internet.

 

Jag tycker att den statskuppen är ett blad som flugit ur sunda förnuftet.

Ett tusen och en natt: Berättelser om Sheherezader; för att trösta er kan man lyssna på barock musik, Sopranos: https://www.youtube.com/watch?v=KuLzUDU4QGg

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2016-07-16 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP