Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förunderligt

Det är så förunderligt

när man och kvinna möts,

kärleksgnistor nuddar varandra

och bildar en elektrisk tråd,

som håller åtrån levande.

Det är något magiskt !




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-07-16 14:48



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Underbar dikt om två människor som möts och gnistor uppstår!!! Härligt!!
2016-07-20

  StinaJ VIP
Ja det är det och det kallas kärlek
Fina ord skrivna av dig
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP