Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundsim i hajcirkel

hundsim i hajcirkel
bestyckad person
utsmyckad i svarta ögons stress

en blödande finess



allt är atomer
kluvna i alla dimensioner
hjälp med allt och mer

tack



en motbjudande sanning
klantig jäv jävla jävel igen
en del kan fortfarande inte se


förnimma



det är tid att handla samlad inte fastna
i ändlöst kretslopp
tidens varv runt


sätta stopp




men jag kommer inte ihåg
din bra vinkel
vad du ville uttrycka




Fri vers (Spoken word/Slam) av Michael
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-16 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael
Michael