Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Du och Jag, vi håller fast vid livet, vid traditionen, hur vi först träffades.
vi "träffades" först genom nätet, det var det första.
Å ,det andra, vi träffades i verkligheten. Åh, vilken verklighet sedan.
Jag kände dina ord, som ett andetag.
Kände din puss mot mina läppar, som ett fjäderlätt behagligt.
Och sedan den pussen, svävar jag bland molnen.




Bunden vers av Mim
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-16 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim