Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglaset håller på att rinna ut


Medans maktelitens välsmorda munläder
skönmålar vår nation

då brinner bilar våldtäkter, sexuella
trakasserier mot folket

En våldskultur är på väg att få fäste
i vårt land

Vivla France nationaldagen dränks i blod
Europas hjärta håller på att förblöda

Medans makteliten leker runt i Bryssel
i sin juridiska lekstuga

Drunknar människor i otrygghet o rädsla

Farliga ideologier vill ta död på vår demokrati

När jag nu vaknar ur min sömn blir en statskupp
i Turkiet min verklighet. Rozsi.Kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 488 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-16 18:08



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Världsläget verkar vara mer oroligt
än på länge.. Otäckt.. Har vi otur, så, ...
2016-07-18

  kjell-åke bearfoot VIP
Sånt är livet ? Sanningens nötskal forever ? Bra text ....
2016-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Men stärker kuppen Erdogans maktställning är den bara att beklaga.
2016-07-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att hylla Frankrike.

Apropå statskuppen i Turkiet: Det kan knappast bli sämre än under skurken som haft makten hittills.
Fråga kurderna.
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs