Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasklart

Näthinnan plågas av de inre bilderna
De bränner sig fast.
Nästlar sig in bakom stängda dörrar
Obarmhärtigt spelas de upp.
Ständigt på repeat.
Glasklara bortom allt tvivel.
Jag stänger min inre biosalong och checkar ut.

Går ut i solen och möter ljuset.




Fri vers av Anira
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-16 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira