Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strandpromenaden, tankar kring den...


Cumulus

 

 

 

En slingrig väg. Som en sång av Sinatra. Take me back, I love you...

Formulerad sand. I mina skor hudlöst skav. Faller. Vinden i ditt hår.

Tappade organismer. Gråvädersmembran cumulus. Han lägger sig på rygg.

Stryker handflata. Vibrerar kroppar som pälsad hud. Musiken de spelade.

Autotune. Din röst som vågskum. Jag tror du vet.

Spricker upp i fjolårsgräsets speglar. Nu.

Ryggslut mig. 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 392 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-17 00:43



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
"Ryggslut mig"! Varför skrev inte jag det. (Och "pälsad hud", Scar tänker att du mött henne.)
2016-07-17

  i af apa
så en promenad!

" Spricker upp i fjolårsgräsets speglar. Nu."

fint. det är ett ryggslut.
2016-07-17

    ej medlem längre
ryggslut binder ihop den
extra allt och +
2016-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo