Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här dagen

Morgondiset lättar.
Molnen i min själ skingras likt lätta
skyar på himlen
Dagen ser ut att bli en ljusblå dag inom
räckhåll för min själ
Omfamnar den med lätta steg och börjar dagen




Fri vers av Anira
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-17 07:37



Bookmark and Share


  Quasimodo
Gåvan av en ny dag och att möta den med det som blir!
2016-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira