Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erdogan lovade att han skulle avgå.

Ryssland bevisade att Erdogan, har varit inblandad i affärer med den islamiska staten, då han lovade att han skulle avgå.

 

Fotogalleri just nu,

 

Jag kommer inte tillbaka med detaljer på poet sida,

Sommarsemester jag förväntar mig fortfarande …




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2016-07-17 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP