Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu går jag mot den hemskaste rädsla.


Min hemlighet

Jag bär ju inte på någon sjukdom men min mors
utspel (vem tror du att du är) hatet riktat mot mig
ändå, måste jag förstå att en del mödrar är sådana.
Hon säger att jag infekterat hennes familj (mina barn)
och att jag är död för henne (för att jag inte lyder mer)


Det gör mig så arg, frustrerad,
stressad och till slut sjukt, utmattad.

Hon har hotat med sin mörkaste röst
att "vi håller allt inom familjen" men
jag klarade inte av tystnaden..........

...detta får jag inte berätta till andra.



Jag saknade bara att få vara mamma.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-17 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP