Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-07-15


Jag kan va din Håkan Nesser


Du säger: "Jag ska snart krypa ner med Håkan Nesser"

och jag viskar:

"kryp ner med mig i stället..."

 

 

....

 

Jag kan ge dig samma spänning
vara lika nervkittlande,
trigga igång dina sinnen
så att du vill streckläsa mig
varje kapitel

nerbäddad med mina rader
utan punkter
bara komman
fylld med meningar
i dina armar
men framförallt
vara pricken över i:ett
i din roman

"men jag är förmodligen ingen deckare"
mumlar jag....
något tankspridd
och tillägger...att jag är mer en romantisk bok
- lite busigt inbunden
och naggande go

 

 

sen säger du..."att du inte bara läser deckare"
- men jag vet att du inte gillar
nå "töntiga kärlekssagor"
"där det står å de levde lyckliga i alla sina dar"
Men att du kan rekommendera:
"Min fantastiska väninna"
o du överraskar alltid
med dina sidor



 

sen ler du och skrattar ofta,

 

gåtfullt

 

 

 

just så där

 

- så att alla bitar faller på plats




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 625 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-07-18 01:04



Bookmark and Share


  PinkFlamingoWhite
Du är ju duktig på riktigt.
2018-12-03

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
vackert om livet
som det kan vara
2016-10-24

  Karina"Kia"
Vilken lysande dikt..den är ju fabulös<3

Du beskriver en längtan,kärleken till varann med en förmåga med höjd i denna.
Slutraden..Wow!

Gillar skarpt denna,så den snor jag med mig*ler*

2016-07-18

    ej medlem längre
Rakt av grym text. Log hela vägen.
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP