Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hända

 

Kom drabba mig

som drabbad aldrig jag

drabbats har förut

 

Kom händ mig

som handling aldrig mig

hänt har förut

 

kom var Du

som vara dig aldrig du

varit har förut

 

kom dug dig

som Du dugit åt mig alltid 

nu och förut

 

 

till C.




Fri vers av Pappakartong
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-18 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pappakartong
Pappakartong