Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Photo: Nice mass murderer on the Promenade des Anglais selfie under attack, sending to his brother.


Till Amerikanska turister en förglömd medlande.

 

 


(Pokemon Go while "Come on headhunting" is a game chasing points on the head and goals, and are interpreted as black performance jihad exercise punching)


 

jihadism och radikalisering:förspel.

(Pokemon gå, medan "Kom med, och jagahuvud" 

jaga, leta, vara på jakt efter, jaga med, jaga med falk, sälja, schackra, harkla sig.

gamal förspel ur gammla tider: Land& länder vi behöver soldater!
(a fi luat la oaste cu arcanul, "
De är tagna med i lasso ( pisska) fångades mental.
" gamal turkisk ord)liknar internet spel  men då var med folkdans på program, spel som  rekryterar kadeter, tränas på jakt och jagar poäng på länder + huvudet och mål, och tolkas som svart prestanda jihad performance i motion Stans)

  

Till Amerikanska turister en förglömd medlande från i Onsdagsförmiddags.

  • En kortklippt gamling ,lång kring 55 år på cykel, följer efter en ljusbron kvinna klassisk still, det märktes på hennes ansikte en genant grimas i ett hård omprövat tolerant äktenskap. (Då jag lugnade mig)tack till all kvinnor som kan tala med ögonen.

Han skriker Jihad en sånt som yankee låter när rider på hästar, högt att det ekade hela svenska gatan under kyrkans konsilier fönster som förlurar sig under bro på väg till Solna polis,

det var inte roligt för att man märkets att han var ute efter imponera på en blondin som konstig nog där var ingen annan människa på gatan vid denna tillfället.

Jag vet att Psykologiskt stöd till efterlevande, ges genom en resa tillsammans och träffas under diverse galenskap händelser berättelser förenar relationer på gamla dagar, resor terapi, poet terapi osv. där extrader, gator och torg, internet sidor, är som teaterfält, som redovisas i psykologen soffa sedan!

men vänligen sluta med det, svenska folket är rädd för den minsta ljud vi har vant oss i tystnad, lyda och glädjas vi har en annan sort av livsstil kom inte hit med ny medicin experimenter.

Det är  skrämmande att amerikaner på semester vill ändra på svensk kultur och tjuta jihad, jihad!

 

Utgångar av psykotisk karaktär såg vi också i Nice!

  • Han kände sig en främling inom sig själv, sa läkaren. Han besökte inte moské för att be för sin hälsa och personliga misslukande i äktenskap i samband med skamliga skilsmässan och många roterade dejting,

han blev alt mer besviken på omgivning, och hatade dem som såg ut lyckliga och ha någon att promenera med, han började hyra Isis video och blev total förnedrat och finner själsliga tillredelser i ”jihadism” och radikalisering.




Övriga genrer (Journalistisk text) . VIP
Läst 17 gånger



Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2016-07-18 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP