Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig



Helheten av mig

fattas


Allt jag lämnat bakom

fattas mig inte


Nydanad i en värld jag aldrig förstod
står jag maktlös och kluven
inför ensamhetens starka fäste


Alltid förankrad i min dagdröm

men jag dog väl av rädsla

om du bekräftade mig med dom ögonen




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 718 gånger
Publicerad 2006-05-09 17:29



Bookmark and Share


  Smultris
Inte då, inte alls... o om du gjorde det så finns det väl mun mot mun metoder *Ler lite*

Konstruktivt kommenterat av mig som vanligt ;-)
2006-05-09

  volatile
åh. undrar vad som hänt dig som fick dej att skriva så här. för precis det här har jag gått igenom, och gör fortfarande.. varenda ord är så exakt hur det var...
2006-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson