Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universalglädje

Det främsta universalmedlet, är ens egen lycka.
den kan ibland, av alla, vara svår, att förstå.




Bunden vers av Mim
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-18 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim