Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havsdjupet

allt är långsamt. kvällarna blandas samman
någon värme dröjer kvar i fasaderna
katten väntar på att gå in i natten,
in i sitt rike




Bunden vers (Annat versmått) av med viss svårighet!
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-18 22:32



Bookmark and Share


  Elias N. Lockne
Otroligt målande och vackert uppbyggt!
2016-08-12

    ej medlem längre
Texten känns mörk och som det sista av ljuset håller på att rinna ut mellan plankorna... de två första raderna berör mig särskilt mycket, och tycker om att texten bara är fyra rader. man hinner stanna upp och funderar över den.
2016-08-01
  > Nästa text
< Föregående

med viss svårighet!