Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förskingrad verklighet.

Det är lätt att förtränga, glömma, sopa under mattan.
Men det kommer alltid tillbaka och ofta i full kraft, långt efter.
Då när du inte förstår.
Då när du undrar varför du agerar, reagerar, altenerar,
så som du gör.

Men det är så vi fungerar.

Det går aldrig.
Aldrig någonsin att springa ifrån problem och oupplösta konflikter.




Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-18 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson