Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dotter.

En dotter som funnit sitt värde.
Efter år i tystnad.
Bakom stängda dörrar härjade festerna fritt.
Många nätter själv till doften av sprit och fylla.
Långa promenader med universala tankar.
Dagar med verklighetsflykt.
Fester för att glömma.
Sex för att finna värde.
Sökande efter vägledning.

Förtryckt av hon som ska älska en dotter villkorslöst.

Hon som kallar sig Mor.




Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-18 23:04



Bookmark and Share


  Quasimodo
Tragik och försummelse där barn inte får eller har något skydd, omvårdnad eller kärlek, känns igen och gör ont!
2016-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP