Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där blicken.

Jag har mött den förr.
Och det känns i hela kroppen när det händer,
hela kroppen fryser till is och blicken kan inte släppa fokus.
När jag möter en person som tycks se hela mig och min historia.
Jag har lust att fråga vad du fått utstå, men skulle bara måla ut mig som ett fån.

Men jag vet, och du vet, att vi just skådat det inre av en själ.




Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-07-18 23:23



Bookmark and Share


  Schackpoeten
Bra, känner igen mig i det du skriver. Du skriver för både män och kvinnor, mycket bra.
2016-08-07

  Stephie
Visst hörs det när magen talar? Magen, intuition eller den sjunde sinnet.. magen har många namn. En sak är säker, den vet utan att behöv höra sig för hos Hjärnkontoret. Magen vet. Ni har träffats förr.
2016-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP