Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ö som i slutet...eller början på nåt nytt


I lönndom

överallt öken

och lönnen mördades under hennes överinseende

önskar hon överhuvudtaget öppna ögonen igen?

öronen döva för lövens högljudda sus

-överklagan avslås!

förvanskar förnekar

rötter förruttnas

fötter förbleknar

-stopp!

nödropar nödlandar

vördar lövbandar 

förälskade söker de mötesplats i lönndom

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av prima donna
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-21 20:36



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ett väldigt ö'ande, som för mig, som utvandrad öööschööötte, nästan skapar syrebrist efter som jag gör av med mycket luft på denna tjocka vokal ; )
Självförebråelsen över nedsågningen känns - och empatin och kärleken till denna lönn lyser igenom. Fint!
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

prima donna