Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt? Va´då dra åt?

Chefen går an och bara svär:
- Vi får nu dra åt, svångremmen här
allt går ju så snett
sämsta bokslut jag sett!
- Men Per, vi alla ju hängslen bär?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-19 09:27



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
:)
2016-07-19

  lodjuret/seglare VIP
En del rickar dagsaktuella är
men att somliga av dem svär
det har en ju hört på håll
fast en inte spelar roll
längre nu i stängsligt revär
2016-07-19

    ADI Nehlin
Frambringar leende, fyndig!
2016-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt