Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan djuren då...

Vi kvinns skulle
kanske göra som djuren...
Såsom sländorna gör
om de har den oturen
att de drabbas
av en ovälkommen charmör
de spelar döda på direkten
och det får den effekten
och den blev snuvad
på tänkta konfekten!






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-19 09:54



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jaa, bara ni inte äter upp oss!
2016-07-19

  lodjuret/seglare VIP
Som Lucky Luke's häst
som förblir väl bäst
när en robot spelar han
liksom B-skådespelaren kan
leka på egna ben till fest
2016-07-19

    ADI Nehlin
Ha, ha..ingen dum ide. Väl skaldat som vanligt.
2016-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt