Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardansbanan




Mitt i dansen
ville du föra.

Med dina händer,
det jag brukar göra.

Efter första dansen
så ville du gå.

När musiken började
för dans nummer två

ändrade du dig fort.

Nu ville du den dansen få.


Jag skulle bara
låtit dig gå

och inte förvirrats
av omkasten så.




Fri vers av Martin Lind
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-19 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lind
Martin Lind