Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Frälsningen" är en effekt av balans?


och därefter kommer en diaspora av terrorism?

 

 

"en infiltrerad journalist sade i den rapport som sändes på Canal +.”

En av de lärdomar som vi har lärt oss är att dem ISIS är inte av Islam, och åberopar inte Islam i sina tal.

Dem är bara frustrerade ungdomar: förlorade, deprimerade, med självmord tendenser, som lättmanipulerades.

 

De har haft oturen att födas i en tid där det finns islamisk stat.

Det är mycket tråkigt, eftersom det finns unga människor som söker efter något som de inte vet och tror sig ha hittat terroristen.

Precis som Johannes döparen föredra att dö en att leva i en värld som denna vi lever idag.

 

I Koranen berättas det om Yahya (arabiska, ’Johannes Döparen’)

 

 

"journalisten sade i den rapport som sändes på Canal +.

Den islamiska staten leds och tillämpar lärdom och färdigheter av den gamla nazistiska regimen,

 

I lagen ingår ”boussehra” (Shari'a) som är namnet på den islamisk lagstiftning på efterblivna, som  förråder staten, religion  och sina närmaste.  

 

Den islamiska staten har gett ett nytt lagsstiftning som tillät medlemmar av terroristgruppen att döda barn som lider av Downs syndrom, då  38 barn har avrättats med dödlig injektion eller kvävning.

 

FBI-chefen

James Comey, varnade på torsdagen att det kommer att bildas en:

"terrorist diaspora"

efter nederlag av gruppen islamiska staten i Irak och Syrien, som skulle kunna leda till en ökning av antalet extremist

attacker, rapporter AFP.

 

I mitten av juni, CIA: S chef John Brennan har uppskattat att det förblev cirka 18 000 "upp till 22 000" stridande (kombattanter) ”ISIS" i Irak och Syrien.

 

https://www.youtube.com/watch?v=JI0-HqjXmhc

https://www.youtube.com/watch?v=_sr2U8S1qdw

 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2016-07-19 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP