Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bjud på orden...

Du behöver inte ljuga
säga att jag är vackrast
av alla på jorden
jag vet
ju läget precis
men du kan ju bjuda till
med orden och säga:
Skön het!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-19 17:22



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Härliga ord
2016-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt