Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussellägggarens sista bit

Det kompletta livspusslet
är färdiglagt

Flexsaldot balanserar

Kredit o debet går jämnt ihop

Semesterdagarna slut

Just nu vill jag dö!




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2016-07-20 03:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP