Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litenhet

Skratt som klingar ut
blickar som stirrar nära

Vad gör jag för fel?




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-20 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg