Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att ens hovera sig!

- I domstol notarie Annette
bubblas det om kunglig mat, hör jag rätt?
- Visst är det ju så
enligt gammal sed då
kan alla bli med på en hovrätt!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-20 15:54



Bookmark and Share


  limerick VIP
Ha!Ha!Ha! Inte blott hovrätt utan även huvudrätt kan vålla missförstånd - jfr min limerick Missförstånd.
2016-07-20

    Dan Myrbeck
Ja, en hovrätt
är ju något i
hästväg..
2016-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt