Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen väntan här...

Blunda bara
för stängda dörrar
som de gör för dig...

Se framåt uppåt
det kan bli
din bästa låt!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-20 20:06



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra aforismer!
2016-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt