Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Kungen Puff.


Det fins sprickor på planeten.

 

amfetamin och tvång medicinering gjorde svenska folket likgiltig

 oavsett ett sanktionerat hyckleri och samtyckt i Sverige?

men det är värd att tänka på väl,

 det är på degenerativa och patologiska nivå.

 años 2016 bipolära personer har mycket makt och bli opinion bildare i media, och på en destruktiv ton lägge ,

 som till exempel av en white-negros platonisk familjer far liv,

 som i i sina bistra dagar tvättar ren fämilje förhålandet  här inne  i "poet balja"

somliga tråkade individer,

 Annars bra svenska poeter.

deras relationer är dränkta i diskomfort

 då översimmar på andras texter i fotnot,

det är ingenting konstruktiv kritik bara motsägelser och kontroverser, som står  kvar på hjärna hemifrån från sitt äckliga liv dem har.

och om man vill inte deltar, accepterar dem inte! då man blir brutal kritiserad, riktig överskölja på vem som helst giftigagalla. 

 


•Vad betydde kungen med sin familj för en del av Svenska folket då?


 "en gangster som vilket som helst, sade en skurk på gatan en gång",

folket värkligen upplever en räddning eller söker en frälsning i kungliga huset nu Pokemon.gå, har kommit till slottet, iföregår kom det i någons kändis mest intima detaljer,på plats.

 I alla fall folket är mycket aktiv sökare kring slottets trender.

años 2017 när börjar kriget i Europa, efter vi vaknat upp ur belåtenhet amnesi och bekvämlighet,

då kanske Sverige blir inte mera lämplig plats för brottslighet och  

Isis är rädd bara av en stat som heter Israel.

och det lämnar plats till fria tolkningar av varje träningspel i den virtuella världen

så det är mycket påk-påk på gång på ”Pokemon planet”!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2016-07-21 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP