Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förflutna tystnar aldrig





Rev det förflutnas boning

försökte bli fri
från det mörka, svåra

det ekar fortfarande

inte från väggarna som var
utan från minnena som är






Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-07-21 14:34



Bookmark and Share


  Annaemi VIP
Utan våra minnen är vi historielösa. Fin dikt!
2016-07-26

  i af apa
snyggt!
precis som det
är
2016-07-25

  Maria Sundelin VIP
Vissa minnen ska inte försvinna även om de gör ont ibland.
Kramar
2016-07-24

  StinaJ VIP
Minnen sätter sig i själen och där blir de kvar, så känner jag när jag läser din text.
Minnen är för mig livets spegel.
2016-07-24

  Karina"Kia"
Sorgen griper tag!
Att genom livets gång,bli nedslagen plötslig av sorgens minne,tungt och svårt..och det kommer efterföljare..

Så fungerar sorgens arbete genom livets saknad och minnena rispar upp sina sår..

Berörande sant fint att sätta ord på det hela!
Kram
2016-07-23

  Respons VIP
Fint formulerat om sorgen och dess gestaltning.
2016-07-23

  H.C.B
ett hav av kanske. (ja och nejm) många stingar har stigen redasn stigit fram. ;:)


stavar som en poet ;) kram"!!!!!
2016-07-22

  överlevaren VIP
Bra liknelse, minnen är en del av människan...på både gott och ont!
2016-07-22

  Öknens Ros VIP
Även de mörka stunderna i våra liv sätter sina spår, de ljusa minnena väger upp det mörka, även om det stundom kan kännas tungt.
2016-07-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin formulerar du mörker, som ljusnar i minnen.
2016-07-22

  Gunnel Eriksson VIP
Minnena, även de svåra, är livet.
Fina formuleringar, tycker om de
tre sista raderna.
2016-07-22

  Lehva VIP
Ett fantastiskt avslut på en berörande text.
2016-07-21

    ej medlem längre
snyggt diktat. hoppas minnena av det hemska viker undan. för egen del med.
2016-07-21

  Maria Sundelin VIP
Vissa minnen förblir smärtsamma
Kramar
2016-07-21

    Dan Myrbeck
Bra skaldat!
2016-07-21

  M.Eta
Svåra minnen men det är ju tur att det inte är verklighet längre. Bra att du rev boningen! Kram
2016-07-21

  Niliboy
Ett fint sätt är bikt, man blir som ny å glad igen!
2016-07-21

    ej medlem längre
Ibland sitter minnen envist kvar som klister på insidan av vårt medvetande.
2016-07-21

    ej medlem längre
finfin sistvers.
2016-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP