Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick

För ett år sedan i Aberdeen,
fanns en synnerligen söt blondin.
På grund av missförstånd,
blev hon då Miss Förstånd.
Hon var den dummaste ever seen.




Bunden vers (Limerick) av Dan Myrbeck
Läst 384 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-08-11 16:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fyndigt och bra skaldat!
2016-08-20

  överlevaren VIP
Skoj...bra!
2016-08-15

  lila fjäderblomman VIP
Bra där! Hon var den blondaste miss(en) ever seen. :)
2016-08-14

  KattenKin VIP
Läcker limerick. :)
2016-08-12

  Judas Ekholm VIP
Tjusigt på många vis. Limerickar som utförs väl är förbaskat underhållande. Bra!
2016-08-12

    ej medlem längre
Roligt med svengelska!! :-) Miss Förstånd är bäst.
2016-08-12

  walborg
Roligt!!!!
2016-08-12

  Gunnel Eriksson VIP
Drift med fördomar - skickligt skriven
limerick.
2016-08-12

  Ingrid Trolle
Mycket fyndigt och roligt :D
2016-08-11

  Fem hjärtan VIP
Härlig och kul Limerick! :-)
2016-08-11

  M.Eta
Här har någon mist förståndet! Kul!
2016-08-11

  Karina"Kia"
Som ett museum fenomen!
Snyggt jobbat Herr Myra*Tummen Upp*

Ja! Det är stängt nu!
2016-08-11

  Blomma-Stjärna VIP
bäst att bli värderad för det man verkligen är (eller har), så tänker jag, efter att ha läst denna söta limerick
2016-08-11

  soligajag_1 VIP
En perfekt limerick för denna söta tjej från Aberdeen.
2016-08-11

  Marita Ohlquist VIP
Här fick du ihop en bra limerick!
2016-08-11

    Jane S VIP
Söt text.
2016-08-11

  Per Drysén
En skotsk blondin segrar i förståndstävlingen. Frågan är vad det säger om juryn.
2016-08-11

    ej medlem längre
Den var kul!
2016-08-11

    ej medlem längre
Är man ung och söt så gör det inget om man är dum kantänka...
2016-08-11

  Maria Sundelin VIP
Tråkigt för henne
2016-08-11

  limerick
Ha!Ha!Ha! Förstår att detta kan vara en replik på min text "Ingen dum blondin"!
2016-08-11

    ej medlem längre
En rolig limerick som sitter som en smäck! Man kan spinna vidare på ordvitsandet

På grund av ett missförstånd
blev hon Miss Förstånd
som mist förstånd

men då blir det ju ingen limerick...
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck