Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går inte att fly från sig själv.

Bekräftelse
att det inte går att
fly från sig själv.

Tusen mil
hemifrån finns
samma känslor kvar.

Fötterna på fastlandet
känslorna åker eka
på stormigt hav.




Fri vers (Fri form) av sehnsucht
Läst 412 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-21 16:24



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Det gäller att vara sig själv..inte att fly sitt självaste jag..
Svårt när jaget är i samma kropp som sig själv..

Att kunna stå på egna fötter utan att det slås undan...av livets hav,,som stormar in i en själv!
2016-07-25

  Minkki VIP
Busbra :)

2016-07-22

    snöö
Precis, hur mycket man än försöker så får man dras med sig själv. Bra förmedlat.
2016-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra fångat!
2016-07-21
  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht