Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Limelight theme"

Min vän spelade Chaplins
" Limelight theme" för mig...

Jag grät och grät, tårarna
nedför kinderna rann...

Vännen sa, skall jag spela något
som du tycker om istället?

Jag gillar ju den, nej jag älskar den...
Spela den bara den, om och om igen...

MEN DU GRÅTER JU HELA TIDEN...
JAG HAR ALDRIG VARIT MED OM
NÅGONTING LIKNANDE!

Du det är: GLÄDJETÅRAR! Den musiken
går ju rakt in i hjärtat det bubblar
bara över nu...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-21 20:03



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
https://www.youtube.com/watch?v=rl47EmHmSaY

Varsågod, sorglig men fin!

2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt