Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men om demonerna är fyllda av lust?

Låt gå demoner då
Men om demonerna är fyllda av lust?
Människans hela längtan inrymd i en blick
en suck
Gå åt andra hållet
men så förtvivlat nära
konstaterat nära
Disciplin
Söker mig längre mot mitten
Akta hjärtat
Men lusten
lusten
den konstanta lusten
som en ständig vågrörelse i bröstet
som skär som en kniv runt hjärtat

It ain´t me babe
Andas
Mediterar
Men det fortsätter strömma
skära
längta
skrika

"Leave like the trees"
skrev en man till mig en gång
Han skrev det för att han var rädd för mig
rädd för kärleken
"The trees are not leaving
The leaves are falling" skrev jag tillbaks

Tänk om det fanns någon orientering
Vi är bara djur
och du är bara hud
Om jag fick älska dig med nåd
skulle jag slippa behöva vara ambidexter här och nu
I verkligheten kan jag bara skriva med en hand




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-21 23:25



Bookmark and Share


  Ex¤animo
"Vi är bara djur
och du är bara hud
Om jag fick älska dig med nåd"

Word
2016-09-11

  Ex¤animo

2016-09-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
lev ut dina luster, vilt, djuriskt, fritt, skönt

det är en synd att försaka dem, förtrycka dem, döda dem.

skitskönt skriven dikt!
2016-08-06

  H.C.B
lust https://www.youtube.com/watch?v=-JF6WS_AC8w NOT ONLY DANGEROUS - ALSO ILLIGAL

2016-07-22

  H.C.B
https://www.youtube.com/watch?v=-JF6WS_AC8w

DONT

2016-07-22

  H.C.B
Stephen Hawking
2016-07-22

  H.C.B
jAG ÄR EN DEMON.
2016-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Människan är inget djur och demoner är alltid onda.
Om det de erbjuder inte skulle appellera skulle det inte vara förrädiskt och förföriskt.
2016-07-22

    ej medlem längre
bra diktat. helt i min smak.
2016-07-21
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP