Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ägget

jag skrev länge dagbok, för att hitta mina konturer, men slutade med samma fråga jag började med. de nästkommande åren försökte jag göra mitt bästa. det räckte inte, eftersom det alltid fanns mer att göra, och dessutom bättre. jag isolerade mig. står jag alltså här utan tillräckligt förstånd och utan tillräcklig kapacitet, men med en jävligt stor potential. och ridån går upp, nu, och nu...




Prosa av med viss svårighet!
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-22 08:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Häftigt skrivet! Vad är konturerna av ett ägg? Det kanske inte finns några? Eller så har konturerna inget slut?
Väldigt vackert får du fram livets upprepningar, jag känner igen mig.
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

med viss svårighet!