Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leende nymf


Vilar stillhet vilar tröst

 

Hon syndar ej när hon ler

och likt sireners sång 

mig lockar 

 

Till förförelse och mer

hennes själ, än en gång

mig pockar

 

Salig synd är allt jag ser    

och min vilja hennes att

nu begå

 

Ej om förlåtelse jag ber

ty i denna sanna kärleksnatt

ändå

 

vilar stillhet vilar tröst

ömhet ur vacker hetta sprungen

att bestå

 

En välsignelses inre röst

av kärlek frälsa mig är tvungen

nu just då

 

 

till C. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pappakartong
Läst 421 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-28 10:58



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Kärlek på hög nivå - fint!
2016-07-29

    ej medlem längre
fint om kärlek.
2016-07-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Stämningsfull och lite gammaldags ton i din fina dikt!
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Pappakartong
Pappakartong