Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: urbanpuff Trump, (med den här min text 1961); vad hände år 1961? https://www.youtube.com/watch?v=csNl1q5IRj0


När Upphör Terrorismen på Planeten Terra?

 

Jorden (planet jord) jorden eller Terra (Planet Blue) är vår planet,

där är den enda planeten i vårt solsystem, som finns i all tid, ”livet”.

Glädje-se ordning och rädda i Amerika republikanerna var överväldigade och denna önskan är född ur en kraft lika stor med universum!

Många lockades lämna hemlandet med sexiga löner och förråda sina hemländer och kultur,

Ett exempel i Rumänien stängs avdelningar på sjukhus på grund av läkare brist som lämnar landet med hela familjen och sin besättning.

Det är beräknat att år 2020 blir kvar bara 13 miljoner invånare av 17-18 som fins kvar nu, och med inga förmåner kan loka dem, önska att leva fri och dekadent är större en kärlek till fosterlandet.

 

om Donald John Trump, född 14 juni 1946 i New York, Trump vinner presidentvalet, kommer att inleda en ny era på jorden "terra".

11 miljoner människor I USA måste returneras till sina ursprungliga länder.

I scen satta kuppförsök i Turkiet gårdagens övning kommer att stå till grunden av detta hypoteser!

Glädje att ha jordens kallelse kommer att gå ganska smidig till väga, ändå.

Eller kanske fins ingen vall, alltid kommer att finas en som vill trycka på slur´t apen.

Känslorna är bortklippta och som en radikaliserande

främling då blir mycket lätt, att tar död på jordens befolkning som har rest sig okontrollerbart;

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 363 gånger
Publicerad 2016-07-22 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP