Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akrobat Oh !

De akrobatnummer

som en äldre person

måste utföra

är av högsta klass

Bara att torka sina tår

efter en dusch

eller torka sig i ändan

är en prestation

som inte en yngre generation

har en aning om

att de en gång

skall kunna utföra

med samma bravur

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-22 12:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna text med glimten i ögat är en liten fin sak för oss ta till oss!
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP