Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart och vitt



det är det svarta
som ingen vill ha
som söker hjälp
för att hålla sig i skinnet

det andra
lever man

med hjälp
av energin
från det svarta




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-22 16:10



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
I det svarta lever energin, t.ex svarta hål. Där kan man snacka om energi!
2016-07-22

    ej medlem längre
det är nog så - tack!
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP