Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta, men är ditt namn Gud?

Med ångestkänslor som ger lidande på en inre plats.
Dess byggnationer flyter runt i rummen och stör.
Molnen byggs ihop och sänds iväg till mer.

Allt det som gråter! Tid för plåster på såren.
Att ge mening till varje nu. Liv av andetag
och att vandra i världen.

Vi andas ju frågorna så att vi ska fortsätta att
vandra. Att känna på vindarna och se fartyg
på vågorna.

Även jag är rädd för att leva! Själv har jag inte
varit underbar. Kom eller låt mig längta.
Dagen är framtidens barn.

Leva med ljust sinne. Här ute och här inne.
Att finna broar och att verkställa sina val.
Leva mer intensivt idag.

Varje dag har sin strand. Varje dag har sin hamn.
I kärlekens famn. Utforska land. Utforska land.
Utforska land.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 645 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2016-07-22 17:07



Bookmark and Share


    99knivesinside
Asså. "Själv har jag inte varit underbar". Detta är genialiskt. Jag läser igen!
2016-07-25

    99knivesinside
SÅ.BRA.SKRIVET.LENNJA.
2016-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Gud är inget namn. Guds namn är Jesus.
Satanister erkänner inte det namnet eftersom Satan blivit besegrad i Jesu namn.
Själv hyllar, upphöjer och prisar jag namnet Jesus - Guds namn.
Treenighetsläran är ett påhitt av Satan.
2016-07-22

    ej medlem längre
jahve heter han. jehova kan han oxå heta. betyder jag är. eller den som låter bli till. i bibeln på abrahams tid sa man el gud. sen sa man elohim, gudarna.
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP