Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å

Jag bor vid en å
som ringlar förbi
som en orm
kommer långtifrån fjärran sjöar
färdas till en större sjö
lång resa genom dalar
genom fält och skogar
jag vet dess lopp
men jag har aldrig följ den
aldrig upplevt den
längtat
tänkt
att snart är det dags
jag vill följa strömmen
se vad som finns runt nästa krök
upptäcka dalarnas hemligheter
se ut över fälten
finna skogarnas löften

Vad väntar jag på?




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-23 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP