Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


https://www.youtube.com/watch?v=oxRcG-xya1w


Ett måttligt fiasko

Ett litet fiasko traskar hemåt på knastrande grusväg
ingen stor slå-sig-för-pannan-tragedi
bara ett litet beige fiasko i sommarnattsdimman
syns knappt där det guppar fram över ängarna
är så vanligt som nästan vi-alla-människor

man kan inte ens gråta åt det
och inte får man lust att skratta heller
så roligt är det inte
ett litet måttligt lagomfiasko
Story of my Life




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 569 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-23 09:47



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
små fiaskon vi alla haft
och kommer ha fler av i våra liv
2016-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger