Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annat verkningsområde/ så mår jag idag

En tablett, med verkningssyfte, att ta bort all ångest. Eller Ångest överhuvudtaget. När Ångesten blir för svår, kan en tablett tas, men jag tar en halv, och det hjälper. Men det andra verkningssyftet, som jag upptäckt med denna tablett, har kanske andra också upptäckt, men jag har bara kontakt med mig själv, så jag vet inte så mycket mer. Än att det hjälper, när dagen är som sämst. När man inte ser någon framtid, när man är fast, i ett hjälpligt rop. Men jag blir förvånad, jag brukar se en framtid. Och när jag så fastnar, gör jag det med besked. Det är inget farligt, men tiden stannar upp , och det känns som man skall dö, men det är ingen ångest, varken av panikslaget, eller något annat slag. Tiden går så sakta, hjärnan har "fastnat". Försöker tänka på annat, men inte en tanke går upp. Och jag behöver bara den här halva tabletten, den får tiden att flyta...
(Lite snabbare?) Och med ett bra mående.




Bunden vers av Mim
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-23 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim