Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väpnad attack i München. Polisen: "det finns ingen koppling med ISIS eller flyktingar. Angriparen lider av en form av depression"


Spel poäng på mobbning blev avslöjad i München.

 

  • Spel som ger stor guld vinst, på vilken kan man bygga skattefri på solkusten öppna brevlåda med medel i Panama till nästa generation arvinge osv.

Minns när någon kastade i min fastighet soprum kastade mången pärm med bilder med unga män i bondege slveri, bilder med mord och skador på hemlösa i Sverige och unga kåta män.

Alla nästan var ljusa långa som svenskar var förretiden i Sverige, dessa bilder var värre en Isis video visar ibland och det var tagna mellan år 2000, 2004,

Det var värre en ISIS För att det var långsamt tortyr...

Där i hörna på sutereng en och samma hus med 2, gator namn ett på fram sida och annat namn på back sida folket gick ibland förvirad.

Tusen tals bilder med text som denna: ”Lått det flöda kulor! som bönor i baljor av bönor ”på, Mobbare,osv  hade rätt enligt spel laget att agera på filmduk som: reklam?

 

Hur många barn och kvinnor och tjänster förstörs och likvideras?

Hur många Hjorthagen Östermalms by bor har tittat på det i ett par år? utan att höras ett smak om det på gatan medan kunderna flockade störande i kö. 

Jag vet inte, men den här gången jag sympatiserar med angriparen i München bara för en sekund,  så sätt genom att sätta ord på sin handling, kanske världens befolkning börja inse att det är bara revans på det samhället har gjort mot den unga generationen som kastas i  getto  område och förgöra landsbygden.

Ett signallarm från den bayerska land, som kunde vara och bli vilket som helst land drabbat Sverige eller Amerika.

Jag säger bara: Har ni mobbat någon? då innan solnedgong skynda på er be om ursäkt kanske det är första steg i rät handling på ett proffsigt sätt få farter och hantera konflikter i välden!

# inte som FN och EU polis vill göra eller NATO! eller arga nedlåtande  poeter.

Och i mitt flöde jag glömde skriva de aktörer VD. på bundna brottarnas brutalnedslagna har leds av en höjdare som hade gym sal, någonstas i innerstad Stockholm, som från dess stockholmarna påstår att 404 Stockholm existerar EJ!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 352 gånger
Publicerad 2016-07-23 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP