Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yta

 

 

 

Ytspänning/ havet målar
Bly/ blått
En bubbla

 


Brister, så lätt.




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-07-23 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skickligt fångat med kamera och ord!
2016-07-28

  i af apa
sant
bilden är fin
ytspänning
ett Favo ord!
2016-07-23

  Scarlett Miryam VIP
Brister alldeles för lätt, men du lyckades fota den och därmed fånga och få den att leva vidare.
2016-07-23

    ej medlem längre
och skapar en ny vaggvisa +
2016-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo